Logo
Welkom op de info site van Wijkkomitee Geuzenvelden vzw

Schoten

Logo
Nieuws Wijkkrant Geuzenvelden Bestuur Activiteiten Jaarkalender Uitleendienst Speelplein Wijk foto's Contact Links Te koop Foto archief Gastenboek Energie tips Milieunieuws Sponsors Home

Facebook

ActiviteitenJaarlijkse activiteiten
Nieuwjaarsdrink
Sedert enkele jaren, nodigt het bestuur van het wijkcomité in het begin van de maand januari, alle wijkbewoners uit op een nieuwjaarsdrink. Tijdens deze gezellige bijeenkomst binnen en buiten het Geuzenhofke kunnen alle wijkbewoners, geburen en genodigden samen het glas heffen op het nieuwe jaar.

Toneel
Het wijkcomité reserveert een 70 tal plaatsen, voor een toneelvoorstelling. Wijkbewoners kunnen gebruikmaken van deze aanbieding, en een toneelavond bijwonen. Ieder jaar wordt een toneelopvoering gekozen, al dan niet van een Schotense toneelvereniging.

Opendeurdag Geuzenvelden
In het voorjaar is er opendeurdag, je kan dan het jaarlijks lidmaatschap voor de uitleendienst vernieuwen of genieten van een drankje of een hapje.

Geuzenveldenweekend
Het Geuzenveldenweekend wordt telkens in de maand oktober georganiseerd. Gewoonlijk trekken we met zo'n 80-tal deelnemers naar de Ardennen, de kust, Duitsland, Nederland of het Groot Hertogdom Luxemburg. Tijdens deze driedaagse wordt er verbleven in een gezellig plaatselijk hotel in volpension. Tijdens het weekend zijn verschillende wandelingen en fietstochten in de natuur gepland, ook culturele uitstapjes naar bezienswaardigheden in de omgeving behoren tot de mogelijkheden. Indien gewenst, kan men 's avonds deelnemen aan activiteiten zoals bingo, dansavond, kaarten enz.

Kegelavond
Ook de sportieve wijkbewoners komen aan hun trekken tijdens onze jaarlijkse kegelavond. Ieder jaar in de maand november trekken zo'n 30-tal wijkbewoners naar de Kegelkluis in Antwerpen. Tijdens een gezellig en sportief avondje uit kunnen de deelnemers zich gratis uitleven op de kegelbaan.

Sinterklaas
Ook ieder jaar weer mogen wij het bezoek verwachten van de goede Sint, de goed heilige man bezoekt dan de allerkleinsten en brengt geschenken en snoep.

Top ^